Årets bryllup

Ægte kærlighed er glæden ved livet

Det lysner

... såvel udenfor, som covid-19-ish og planlægningsmæssigt (12/5-2020)

 

Jubiii - brudekjolen er fundet på dejligste vis med mine voksne unger. De rådgav om farvesammensætninger, og jeg havde i forvejen besluttet mig for den korte countrystilwink Nu mangler kun skoene, men da pengene efterhånden er små, (Karsten får jo ikke kørepenge under coronakrisen) ender det nok med klipklapperne fra sidste sommer eller et par nye Nike fra Bilka. Jeg håber det sidste.

Forlover og toastmaster er involveret og er gået i skarp træning til opgaven. Det er så dejligt at vide, at de opgaver er i helt trygge hænder nu! Apropos hænder... vi må snart ud at se på ringe!

Købsaftalen på vores nye hjem er endelig underskrevetsmiley Tanken om at have et handicapvenligt indgangsparti d. 19/9 føles godt - jeg er ikke sikker på at Karstens brækkede ryg ville kunne klare mine kilo og trapperne, hvis han skulle bære mig over dørtærsklen på Sallingvej.

Faktisk er alt godt her, og nu skal vi snart være færdige med hjemmesiden så invitationerne kan blive udsendt.
Vi krydser stadig fingre for at forsamlingsforbuddet bliver ophævet, eller i det mindste forhøjet til 200, så vi ikke behøver at skære gæstelisten ned - kom nu, Søren & Metteheart

/LC